مردم شناسی بادرود

بعضی ها می خواهند موزه مردم شناسی در گرمابه نوغه راه بندازند چند سوال دارم که چه چیز این مردم را بشناسند؟ این را بشناسند که مردم این ابادی هر کدوم از یک جای ایران اومدند و در اینجا ساکن شدند؟ که برخی از یزد و برخی از شیراز و برخی از نائین و برخی از تربت حیدریه ( افغانستان) و خراسان اومدند؟ لباس های این مردم رو بشناسند؟ که بعضی ها فقط برای تبلیغات خودشون از اون پوشش ها استفاده می کنند و اگه برای اینگونه پوشش ارزش قائلید چرا از آن خودتون بی بهره اید؟ از زبان این مردم که ادعای بر زبان کهن ایران را برای آن دارید می دونید که اصلا هیچ ربطی به زبان عهد کورش و خشایار شاه نداره اگه می خواید بفهمید برید پیش یه ارشد تاریخ و یا دکترای تاریخ که روی خط میخی کار کردند و یا زبان شناسی که رو خط میخی کار کرده ، از اون بخواهید که خط میخی رو بخونه تا بفهمید که فاصله زبان ما و لهجه با اون زمین تا آسمونه!!
بعضی ها که می خواهند مردم شناسی کنند بیایند فرهنگ قدیم بادرود رو به همه دنیا بگن که این مردم همون هایی هستند که لات و رعیت بودند و همونهایی هستند که چماق بر سرهمدیگه فرود می آوردند و باید این فرهنگ گذشتگان ما زنده بماند مثل خانه محققی ها را زنده کردن و اربابی را به یاد مردم آوردن خیلی خوبه که همه مردم بدونند که همینها بودند که اجازه نمی دادند یک نخ پیاز سبزی رو از زمینشون بردارید و با نون خالی خودتون بخورید. من در همینجا از تمام کسانی که در این زمینه تلاش می کنند تشکر می کنم و از اونهایی تشکر می کنم که همت کردند که علاوه بر زمینهایی که این مردم آباد کرده بودند رو دوباره بعد از سالها به اونها بدن تا دوباره اربابی کنند و شنیده حاکی از آن است که زمین اضافه هم به اونها داده اند. 


پرستشگاه ادینه

خیلی جالبه که بعضی ها حاضر نیستند نام مسجد رو ببرن و با به کار بردن کلمه پرستشگاه به جای کلمه مسجد می خواهند نام اسلام و مسجد را در اذهان مخدوش کنند. و بدون مدرک نسبت آتش پرستی در این مکان رو میدن و افتخار می کنند که به جای خدا پرستی آتش پرست و خورشید پرست بودند. البته همه مردم بادرود می دونند که از اجدادشون هیچ کدوم در این سرزمین زندگی نمی کرده اند. همه مردم جهان می دونند که بازمانده از بنای گذشته این مسجد مربوط به بنای اسلامی است که ربطی به میتراییسم و خواهر و برادرش نداره. تصاویر ش رو ببینید و قضاوت کنید http://www.badrood.ir/article501.html

http://badroodahoora.blogfa.com/post-39.aspx

http://www.badrood.ir/416-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B1%D9%85%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%AF%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%AF

http://soulatian.blogfa.com/post-2.aspx

نام کوچه و خیابان بادرود

می دونید که اسم کدوم کوچه یا خیابون بصیرته؟ اگه بخواید با بصیرت  نگاه کنید می بینید همون کوچه هایی است که آذر و دی و گلشن و ارمغان گذاشته شد و همون خیابانهایی که آپادانا و شورا گذاشته شد و اگه خوب و با بصیرت نگاه کنید می بینید که بهترین ارزشها رو اسم خیابونهای ما گذاشتند و هیچ ارزشی بالاتر از دی، بهمن ، آذر ، فروردین و... نیست توی روستاهای اطراف مثل حسین اباد رو نگاه بکنید که چه آدمهای بی بصیرتی هستند که نام خیابون اصلی خودشون رو امامزاده آقا علی عباس گذاشتند البته انتخاب نام خیابونها توی بادرود مثل روش انتخاب اون آدمهایی هستش که فتنه بزرگ 88 رو آفریدند چون همین فتنه جوها در زمان دولت خودشون همین اسمها رو به جای اسم های دیگه گذاشتند حالا می خواستم بدونم که شورای حسین اباد یبشتر می فهمند یا شورای شهر ما؟
البته به این روش ماها دیگه جای ارزش و ضد ارزش رو گم خواهیم کرد
تقدیر وتشکر می کنم از اون دوستی که این مطلب رو نوشت و این مطالب به ذهن هر کی نمی رسه دوباره ازش تشکر می کنم

آداب روستای بادرود

توی وبلاگ مهر و میترا خوندم که از سفر به روستای بادرود نوشته بود خواستم از مهر بادرود بپرسم که آداب مردم این روستا هم مانند بادرود خودمونه یعنی با بی ادبی حرف می زنند چنانکه قسمت کامنت یه وبلاگ خود به خود فیلتر بشه؟ وآیا برای اینکه به پست و منصب برسن پشت سر هم می زنند؟ آیا توی اونجا با آبروی اشخاص هم بازی می کنند؟ آیا توی اونجا بادرود مهمتره یا دینداری؟
البته این به نقل از باد صبا نوشته بود که باید این سوالات رو از اون هم پرسید؟

چهره شاخص بادرود

چهره شاخص بادرود در گوگل قابل سرچ است، البته با آدرسهای جدید
اگه می خواید منظور از« ادرسهای جدید»رو بفهمید امتحان کنید